Vrachtwagen verzekeren als particulier? In dit artikel informeren wij u naar de mogelijkheden. Ook kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Onze offerte tool treft u onder aan de pagina. U ontvangt vaak binnen 24 uur een offerte voor een vrachtwagenverzekering.

Vrachtwagen verzekeren

Zoekt u ook naar een mogelijkheid om uw vrachtwagen te verzekeren als particulier? Dan is het belangrijk waar de vrachtwagen voor gebruik gaat worden. Wij selecteren het beste verzekeringsproduct afgestemd in uw situatie.

Gebruikt u de vrachtwagen alleen recreatief, of zal de vrachtwagen ook worden gebruikt voor transport? De premie en voorwaarden zijn afhankelijk van het gebruik. Het is dan ook belangrijk om het correcte gebruik aan te geven tijdens de aanvraag.

Dekkingen

Welke dekking past in uw situatie? Wij helpen u graag om de correcte dekking voor u te selecteren. Niet alle verzekeraars bieden bijvoorbeeld dekking in het buitenland. Als uw vrachtwagen internationaal gebruikt wordt, is dit uiteraard wel een vereiste.

Tevens bieden wij een aanvullende dekking aan. Een schadeverzekeringen voor de inzittenden, of een rechtsbijstandsverzekering. Of een vervoersaansprakelijkheidsverzekering voor de goederen welke u vervoert. Mocht hier schade aan ontstaan tijdens het transport kan er dekking worden verleend vanuit een verzekering. Ook schade tijdens laden- en lossen is verzekerd. Neem contact met ons op voor de maatwerk- mogelijkheden.

Oldtimer vrachtwagen verzekeren

Ben u de trotse bezitters van een oldtimer vrachtwagen? Wij zorgen er tevens voor dat uw bezit goed verzekerd is.
De WA dekking voor een oldtimer vrachtwagen is relatief laag. Oldtimers worden voornamelijk recreatief gebruikt. Weinig gebruik houdt een laag risico in voor de verzekeraar. Kortom, een lagere premie.

Wilt u echter uw oldtimer tegen diefstal en/of aanrijding verzekeren? Ook dit is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in. Of neem contact met ons op via het contactformulier. U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

 

 

 

 

 

14 + 1 =

poliswaker.nl