Wat doen wij?

Bij Poliswaker vergelijken wij vrijblijvend uw huidige verzekeringspakket met de overige aanbieders in de markt. Op deze manier voorkomt u dat u jarenlang te veel premie betaald, zonder dat u veel inspanningen hoeft te leveren. Dit doen wij voor u, en wij zijn hier goed in.

Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijk
assurantietussenpersoon, en kunnen u door middel van onze samenwerkingen met verschillende verzekeraars, altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Lopen uw verzekeringen ook al jaren bij dezelfde aanbieder? Laat ons vrijblijvend een vergelijking maken, en wellicht kunt u besparen, zonder dat u inlevert op de kwaliteit!.

Waarom Poliswaker?

Poliswaker specialiseert zich op het aanbieden van particuliere schadeverzekeringen. Anders dan andere, namelijk als volledige dienstverlener. Veel platformen bieden u de mogelijkheid om zelf verschillende aanbieders te vergelijken. Hier dient u echter zelf de handelingen te verrichten, om tot een offerte en aanvraag te komen. Bij Poliswaker nemen wij deze zorg uit handen. U hoeft slechts een aantal essentiƫle gegevens aan te leveren, zodat wij het juiste product in de markt voor u kunnen vinden. Wij regelen de opzegging bij de huidige verzekeraar, en de volledige aanvraag bij de nieuwe verzekeraar.

Waarom zou ik gebruik maken van jullie diensten?

In de praktijk zien wij dat cliƫnten vaak al jaren een verzekeringspakket hebben lopen bij dezelfde verzekeraar. Door de jaren heen worden er vaak premieverhogingen doorgevoerd.

Het loont vaak om over te stappen naar een andere verzekeraar. Zeker als u hier weinig tijd en moeite in hoeft te steken, aangezien Poliswaker de handelingen zo veel mogelijk voor u uit handen neemt.

Op welke termijn krijg ik een offerte van Poliswaker?

Wij streven er naar om binnen 5 werkdagen, op basis van uw huidige polissen, een offerte te versturen per e-mail.

Zijn de diensten van Poliswaker vrijblijvend?

Wij verstrekken altijd vrijblijvend een offerte. Als u niet akkoord bent met de offerte, om welke reden dan ook, leggen wij het dossier kosteloos af.

Beschikt u momenteel niet over uw huidige polis?

Heeft u uw huidige polis niet bij de hand? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Op deze manier kunnen we de offerte aanvraag telefonisch bespreken.

Zijn de diensten van Poliswaker kosteloos?

Voor u zijn deze diensten kosteloos. Voor onze service krijgen wij een vergoeding vanuit de desbetreffende verzekeraar.

Kan ik Poliswaker ook per e-mail benaderen?

U kunt ons per e-mail benaderen. Ons e-mailadres is info@poliswaker.nl.

Wat te doen bij een noodgeval?

Een noodgeval, bijvoorbeeld met pech op de vluchtstrook met uw voertuig, of een flink waterschade in uw woning? Tussen 9:00 en 17:00 kunt u contact met ons opnemen. Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met het noodnummer. Deze kunt u vinden op uw polis, of groene kaart.

Waar wordt mijn verzekering onder gebracht?

Op basis van uw huidige polis gaan wij een vergelijking maken bij meerdere verzekeraars. Wij hebben een samenwerking met de meeste verzekeraars in Nederland. De beste verzekeraar in uw situatie is afhankelijk van een aantal factoren, zoals woonplaats en leeftijd.

Op de offerte is ten alle tijden de desbetreffende verzekeraar te zien.

Heeft Poliswaker ook een bezoekadres?

Dit is niet het geval. Wij opereren door heel Nederland, en hebben gekozen alleen telefonisch, en per e-mail bereikbaar te zijn.

Onze contactgegevens

info@poliswaker.nl

085-0870170

Telefonische bereikbaarheid: werkdagen tussen 9:00 en 17:00

poliswaker.nl