B&B (Bed and Breakfast) verzekeren? Wij zijn onafhankelijk verzekeringsadviseur, en hebben een samenwerking met legio verzekeraars. Om deze reden kunnen wij u altijd het beste aanbod doen. In dit artikel lichten wij graag toe hoe u een Bed and Breakfast kunt verzekeren.

Een pand, waarvan deels verhuur van kamers plaatsvindt, verzekeren is maatwerk. Wij selecteren de beste verzekeraar in uw situatie. Deze situatie is van een aantal factoren afhankelijk, zoals ligging van uw gebouw, en het aantal verhuurde kamers.

B&B (Bed and Breakfast) verzekeren? Hoedanigheid:

U heeft een gebouw in bezit. Deze kunt u uiteraard verzekeren. Voor verzekeraars is het echter belangrijk welke hoedanigheid het pand kent. Een B&B is een afwijkend risico. Uw inboedel in de verhuurde kamers zijn niet meeverzekerd op uw particuliere inboedel. En ook een reguliere woonhuis- of gebouwenverzekering voldoet niet. Er dient verzekeraar bekend te zijn dat er een B&B gevestigd is.

Wij selecteren het beste product in uw situatie. U bent op deze manier goed verzekerd, tegen de beste premie.

Particulier

Heeft u geen inschrijving van bij de KVK, maar heeft u wel (kleinschalig) een B&B? Geen probleem. Verzekeraars bieden ook producten aan om u als particulier te verzekeren voor ongewenste gebeurtenissen.

Aansprakelijkheid

Niet alleen een gebouwenverzekering voor uw opstal is belangrijk. Ook aansprakelijkheid als zijnde uitbater van een B&B is een groot risico.
Als uw gasten (letsel) schade oplopen tijdens het verblijf in uw B&B, kunt u aansprakelijk worden gesteld. Dit kan vergaande consequenties hebben

Bed and Breakfast verzekeren?

Een B&B verzekeren is maatwerk. Wij selecteren het beste product in uw situatie. Op basis van uw situatie, kunnen wij de beste verzekeraar selecteren. Zo bent u altijd verzekerd van een goed product.

Neem voor een vrijblijvende offerte contact op via onsĀ contactformulier. U kunt ook contact met ons opnemen conform onderstaande gegevens.

8 + 3 =

poliswaker.nl