Geen dekking op een reguliere verzekering. Wij bieden wel een sluitende dekking.

Uw bezorgscooter verzekeren? Wij bieden een passende verzekering aan. Inclusief dekking voor gebruik van maaltijdbezorging. Een reguliere scooterverzekering biedt geen dekking voor het bezorgen van maaltijden.

Geen passende verzekering kan vergaande consequenties hebben. Bijvoorbeeld het opschorten van de dekking bij een schade. Het resultaat is dat u mogelijk de schade voor eigen rekening moet nemen. Vooral bij letselschades kan dit een groot probleem worden.

Zorg dan ook altijd voor een passende verzekering. Wij hebben de oplossing.

Bezorgscooter verzekeren? Wij hebben de oplossing.

Het bezorgen van maaltijden blijkt een verhoogd risico van een verzekeraar. Dit blijkt uit het aantal schades. Vaak worden de voertuigen door jongere bestuurders bereden. Dit, in combinatie met een tijdsdruk, heeft een verhoogd risico tot gevolg.

Niets is echter onmogelijk. Wij hebben meerdere ingangen om een passende dekking aan te bieden. Afhankelijk van uw situatie.

Hoe kan ik mijn bezorgscooter verzekeren?

Wij hebben de mogelijkheid om voertuigen te verzekeren welke worden gebruikt voor maaltijdbezorging.
Dit kan via diverse verzekeraars, afhankelijk van het exacte gebruik.

Ten eerste proberen wij u bij een reguliere verzekeraar onder te brengen.

Mocht dit niet lukken, hebben wij mogelijkheden bij verzekeraar de Vereende. De Vereende is gespecialiseerd in dit risico, echter, is de premie hier relatief hoog. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Vereende.

Tevens kunnen wij u tevens een schadeverzekering voor de bestuurder van het voertuig aanbieden.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag.

Ook kunt u ons bellen op telefoonnummer 085-0870170.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 + 4 =

poliswaker.nl