E-chopper verzekeren?

Een E-chopper verzekeren? Of een verzamelpolis voor al uw E-choppers inclusief de aanvullende dekking verhuur? U bent bij ons aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzekeren van bijzondere objecten. Op deze manier kunnen wij u een passend product aanbieden. Afgestemd op uw situatie. Ontzorgen is onze kracht.

Dekkingen

Een E-chopper dient altijd te beschikken over een WA- verzekering. Aanvullende is het mogelijk om een verzekering voor diefstal of aanrijding bij te sluiten. De premie is onder andere afhankelijk van de leeftijd bestuurder, maar ook het risicogebied. In de randstad is de kans op schade immers groter dan buiten de randstad.

Ook is het mogelijk om een ongevallenverzekering voor de opzittende af te sluiten, en een rechtsbijstandsverzekering.
U kunt vrijblijvend een offerte opvragen via onderstaand contactformulier.

Verzamelpolis inclusief dekking voor verhuur

Wij hebben ook mogelijkheden voor een zogenoemde verhuurdekking bij E-choppers. Op deze manier kunt u onbezorgd uw E-chopper verhuren. Ook is het mogelijk om een ongevallenverzekering voor de bestuurder af te sluiten.

Het voordeel van een verzamelpolis is dat u voertuigen aan- en af kan melden. Er hoeft dan ook niet voor elk object een geheel nieuwe aanvraag worden gedaan. Wel zo gemakkelijk. En dat ook nog een inclusief de verhuurdekking, indien dit gewenst is.

Vrijblijvend een offerte opvragen? Vul in dit geval onderstaand contactformulier in. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een offerte te verstrekken. Het risico wordt door ons ondergebracht bij de verzekeraar de Vereende. Specialist in het verzekeren van dit soort risico’s. U kunt de voorwaarden vinden via deze website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

E-chopper verzekeren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend en kosteloos een offerte opvragen voor uw E-Chopper? Vul in dit geval onderstaand formulier in. Indien er sprake is van meerdere E-Choppers, gelieve in het veld ‘Bericht’ ook het aantal E-Choppers te vermelden.

3 + 14 =

poliswaker.nl