Heftruck verzekeren? Snel en voordelig via Poliswaker.nl

Uw heftruck verzekeren? Wij verstrekken u graag meer informatie.

Een heftruck wordt door verzekeraars vaak gezien als een gemotoriseerd object. Al dan niet voortbewogen door middel van een elektro- motor. Om deze reden is WA schade toegebracht met een heftruck, niet verzekerd op uw aansprakelijkheidsverzekering. Gemotoriseerde voertuigen zijn immers vaak uitgesloten van de dekking. Er dient een eigen WA verzekering te worden gesloten voor gemotoriseerde voertuigen. Denk aan uw auto. Of bromfiets.

Heftruck verzekeren? Welke dekking?

De dekking voor een heftruck kan verschillen. Bij een oudere heftruck kunt u bijvoorbeeld de keuze maken om geen diefstalverzekering bij te sluiten. De dekking hangt dan ook onder andere af van de waarde van de heftruck.

Naast de dekking voor heftruck zelf, is het ook mogelijk om aanvullende dekking bij te sluiten. Wilt u bijvoorbeeld dekking voor de schade aan uw eigen goederen? Of een schadeverzekering voor de bestuurder meeverzekeren? Dit is allemaal mogelijk.

Een WA premie voor een heftruck bieden wij al aan voor 175 euro per jaar. Premies voor overige dekkingen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op middels onderstaand formulier voor een offerte, of via onze contactpagina.

Nederland of internationaal

Verzekeraars maken een onderscheidt in dekking tussen Nederland en internationaal gebruik. Om te zorgen dat uw verzekeringsdekking aansluit op de correcte situatie, is het belangrijk deze informatie door te geven.

Ook gebruik in België geldt als zijnde internationaal gebruik. Ook al komt u incidenteel over de grens met uw heftruck, geef dan internationaal gebruik door. Zo komt u niet voor vervelende situaties te staan bij de afhandeling van een schade. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in, en u ontvangt binnen 24 uur een volledig uitgewerkte offerte. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

15 + 3 =

poliswaker.nl