Voordelige koeriersverzekering afsluiten?

Een voordelige koeriersverzekering afsluiten? Het verzekeren van uw voertuig is op het gebied van koeriersdiensten afwijkend. Verzekeraars schatten dit risico over het algemeen hoger in, waardoor acceptatierichtlijnen strenger zijn. Wij van Poliswaker.nl hebben wel een alternatief om uw voertuig op een correcte manier te verzekeren. Koeriersauto verzekeren? Dit is voor ons geen enkel probleem.

Nationaal of internationaal gebruik

Veel verzekeraars maken onderscheidt tussen nationaal of internationaal transport. Pakketbezorgers, alleen actief in Nederland, hebben minder kans op een schade met een buitenlandse tegenpartij. Voor de verzekeraar één van de parameters om een premie te bepalen. Gebruik van uw voertuig uitsluitend in Nederland zal dan ook een lagere premie opleveren.

Koerier verzekeren:

Het verzekeren van een voertuig als zijnde koeriersdienst is bij diverse verzekeraars mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in, en wij zullen vrijblijvend een offerte aan u verstrekken. Dit is volledig vrijblijvend en kosteloos. Wilt u ook de premie voor een aansprakelijkheidsverzekering of vervoersaansprakelijkheidsverzekering weten? In dit geval kunt u contact opnemen middels ons contactformulier, of ons bellen op telefoonnummer 085-0870170.

Voordelige koeriersverzekering afsluiten? Aansprakelijkheidsverzekering

U kunt aansprakelijk gesteld worden voor een schade. Bijvoorbeeld omdat u per ongeluk schade toebrengt aan een ander. Uw aansprakelijkheid voortvloeiende uit deelname aan het verkeer valt onder de WA- verzekering van het voertuig. Schade aan derden ontstaan buiten deelname aan het verkeer, kunt u verzekeren op een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

U kunt aansprakelijk gesteld worden voor schade aan goederen die u vervoert. Of door verlies van goederen door bijvoorbeeld diefstal. Deze verzekering is ontwikkeld voor bedrijven die het transport uitvoeren of regelen. Sommige verzekeraars bieden zelfs dekking voor schade door vertraging.

Het is belangrijk om de lading van een derde goed te verzekeren. Mocht er schade ontstaan, en u wordt aansprakelijk gesteld voor de schade, is een vervoersaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte (koeriersauto verzekeren)?

Vraag middels onderstaand formulier vrijblijvend en kosteloos een offerte op. Binnen 48 uur krijgt u reactie.
Al een bestaande verzekering en kijken of u kunt besparen? Upload in dit geval uw huidige polis via onze tool en wij gaan aan de slag.

1 + 2 =

poliswaker.nl