Molen verzekeren? Wij hebben het passende product.

Een molen verzekeren vraagt om specialisme. Anders dan andere gebouwen is er namelijk sprake van bewegende delen. Ook is de bouwaard van de molen vaak zodanig dat er sprake is van brand verhogende factoren.

Wij hebben het specialisme in huis om u een passend product te kunnen aanbieden. Voor alle hoedanigheden hebben wij een mogelijkheid; bewoning van een molen, horeca, winkel en dergelijke risico’s. Korenmolen, watermolen, poldermolen, u bent bij ons aan het goede adres. Ook hebben wij de mogelijkheid om rijksmonumenten te verzekeren.

Dekkingen

Verzekeraars bieden verschillende dekking aan om uw trots te verzekeren tegen ongewenste gebeurtenissen. Zo is een kale branddekking een mogelijk, maar ook een uitgebreide dekking inclusief waterschade, inbraak, storm, aanrijding door voertuigen, worden aangeboden. Uiteraard staat de premie direct in verhouding met de soort dekking.

Naast de dekking van de molen zelf, is er ook een mogelijkheid om de inventaris/goederen en het glas te verzekeren.

Aansprakelijkheid

Naast de molen zelf kan er ook aansprakelijkheid ontstaan voortvloeiende uit de molen. Een voorbeeld: tijdens een heftige storm blijkt één van de wieken af te breken. De wiek valt op een voertuig. U kunt aansprakelijk gesteld worden voor de schade. Hiervoor hebben verzekeraars de aansprakelijkheidsverzekering voor particulier en bedrijven ontwikkeld.

Laat u naast uw bezit, ook adviseren over aansprakelijkheid bij een schade. Er kunnen forse schades ontstaan, zeker als er letselschade ontstaat. Wij kunnen de aansprakelijkheidsverzekering in combinatie bieden met de verzekering van de molen zelf.
Maatwerk

Molen verzekeren = Maatwerk

Elke molen is anders. En elke molen wordt ander gebruikt. Om het beste product in uw situatie te kunnen bieden, hebben wij informatie nodig. Interesse in een vrijblijvende offerte? Vult u onderstaand contactformulier in, en wij nemen spoedig contact met u op.

Op deze manier kunnen wij informatie inwinnen, en uw situatie afstemmen op het beste product beschikbaar in de verzekeringsmarkt.

4 + 14 =

poliswaker.nl