Uw Solex verzekeren?

U bent verplicht om uw Solex minimaal WA- te verzekeren, tenzij u de Solex heeft geschorst. Met de Solexverzekering van Poliswaker.nl kunt u zich al verzekeren vanaf 29,50 euro per jaar. Dit op basis van een kilometrage van maximaal 2500 kilometer per jaar en hobbymatig gebruik.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om Solexen te verzekeren welke worden gebruikt voor de verhuur.

Hobbymatig gebruik

Gebruikt u de Solex alleen hobbymatig? En rijdt u maximaal 2500 kilometer per jaar? Dan komt u in aanmerking voor een oldtimerverzekering. Een oldtimerverzekering is gebaseerd op minimaal gebruik, waardoor het risico voor de verzekeraar ook minimaal is. Dit resulteert in een lage premie.

Omdat wij bemiddelen voor meerdere verzekeraars, kunnen wij de beste optie voor u selecteren. Als gevolg; het beste product dat bij u past. Ook voor hobbymatig gebruik.

Dekking

U dient u Solex minimaal WA verzekerd te hebben. Ook is er een mogelijkheid om uw Solex aanvullend te verzekeren. Denk hierbij aan een diefstaldekking. Of brand. Vooral als u een oldtimerverzameling heeft, kan deze dekking wenselijk zijn. Ook kunt u aanvullend een verzekering voor de opzittende van het voertuig afsluiten.

Solex verzekeren inclusief dekking verhuur

Heeft u Solexen in de verhuur? Wij bieden de Solex-verhuurverzekering aan. Op deze manier bent u ook verzekerd voor schades tijdens verhuur van het verzekerde object. Deze dekking is niet standaard meeverzekerd op een reguliere oldtimerverzekering. Ook hebben wij mogelijkheden om de opzittende van een Solex te verzekeren, ook tijdens verhuur.

Er geldt voor verzamelpolissen inclusief verhuur een eigen risico van 175 euro per gebeurtenis. Ook kunt u kiezen voor een hoger eigen risico, om op deze manier de premie te laten dalen. De premie is afhankelijk van onder ander uw regio.

Vrijblijvende offerte opvragen voor uw Solex?

Wij helpen u graag om het correcte verzekeringsproduct af te stemmen op uw situatie. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, of neem contact met ons op via de contactpagina.

1 + 13 =

poliswaker.nl