Uw stadsbus verzekeren? In dit artikel informeren wij u naar de mogelijkheden. Tevens kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaand contactformulier. Wij nemen in dit geval zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stadsbus verzekeren?

Zoekt u ook naar een mogelijkheid om uw stadsbus te verzekeren? Het is belangrijk om te weten waarvoor de stadsbus gebruikt gaat worden. Wordt de bus gebruikt om personen te vervoeren? Of is deze omgebouwd tot camper? Dit zijn twee verschillende risico’s. Over het algemeen wordt een autobus om personen te vervoeren, vaker gebruikt dan een camper.

Personenvervoer

Wordt de autobus gebruikt voor het vervoer van personen? Dan is het ook belangrijk om rekening te houden met de inzittenden van de stadsbus. Bij schade kunt u aansprakelijk worden gesteld voor eventuele materiële en letselschades. Het is dan ook belangrijk om uw verzekering hier op af te stemmen. Wij informeren u hier graag over.

Oldtimer

Uw autobus aanmerken als oldtimer? Geen enkel probleem bij Poliswaker.nl.
Wij bieden oldtimerverzekeringen aan voor autobussen. Middels onderstaand contactformulier kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Bijzonder gebruik

Wordt u autobus gebruikt voor bijvoorbeeld trouwvervoer? Of evenementen? Dat noemt de verzekeraar bijzonder gebruik. Ook hier hebben wij mogelijkheden voor. Wij trachten deze risico’s onder te brengen bij een reguliere verzekeraar. Indien het risico dit niet toelaat, hebben wij mogelijkheden via verzekeraar de Vereende. U kunt meer informatie vinden op de website van de Vereende.

Vrijblijvende offerte om uw stadsbus te verzekeren?

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw autobus? Als u onderstaand formulier invult, krijgt u normaliter binnen 48 uur een offerte. Vriendelijk verzoeken wij u duidelijk het gebruik van de autobus te specificeren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, of bel ons op 085-0870 170.

14 + 1 =

poliswaker.nl