Sushi restaurant verzekeren? Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u altijd het beste product in de markt aanbieden.
In dit artikel leggen we uit aan welke verzekeringen u moet denken. En ook wat de eisen zijn vanuit de verzekeraar. Op deze manier komt u niet voor nare verassingen te zijn bij schade.

Sushi restaurant verzekeren? Welke verzekeringen heb ik nodig?

Elk restaurant is anders. Om deze reden stemmen wij elk verzekeringsproduct af op uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld een huurpand? Of zelf een pand gekocht? Uw situatie heeft invloed op de benodigde verzekeringen. U dient ten alle tijden goed verzekerd te zijn, maar ook niet over-verzekerd.

Ook zijn er bijzondere risico’s van toepassing. Bijvoorbeeld één of meerdere bezorgauto’s of brommers. Niet alle verzekeraars hebben mogelijkheden om deze te verzekeren. Wij kunnen u wel een passende oplossing bieden, tegen een betaalbare premie.

De meest- reguliere risico’s, hebben betrekking op brand- en aansprakelijkheid. Dit is vrijwel voor elk restaurant van toepassing. Ook bedrijfsschade en verzekeringen voor u als ondernemer en eventueel personeel belangrijk. Elke verzekering is maatwerk. Neem dan ook contact met ons op om uw risico’s in kaart te brengen, en deze indien gewenst te verzekeren.

Wij bieden één horecapakket aan, en selecteren de benodigde verzekeringen op basis van uw situatie.

Eisen verzekeraar

Het is belangrijk om te voldoen aan de eisen van de verzekeraar. In samenspraak met u stellen wij de correcte polis samen.
Aan eisen kunt u bijvoorbeeld denken aan brandblussers. Of deugdelijk hang- en sluitwerk. De eisen zijn afhankelijk van het risico. Wij stemmen de eisen met u af. Het is namelijk zeer belangrijk om aan deze eisen te voldoen, om zo bij schade hier geen discussie over te krijgen met de verzekeraar.

Wij nemen deze eisen graag gezamenlijk met u door. Op deze manier komen we niet voor nare verassingen te staan bij schade.

Offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Als onafhankelijk adviseur kunnen wij u de beste mogelijkheid bieden in de markt.
Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op telefoonnummer 085-0870170. Wij helpen u graag verder.

poliswaker.nl