Taxi verzekeren? Snel en voordelig via Poliswaker.nl

Een taxi verzekeren? Wij hebben mogelijkheden bij meerdere verzekeraars. Op deze manier kunnen wij u het beste product in de markt aanbieden. Zowel voor regulier taxi- vervoer, als contractvervoer. In elke regio. Ook internationale dekking, bijvoorbeeld dekking in Belgiƫ en Duitsland, is voor ons geen enkel probleem. Op deze manier bent u ook in het buitenland goed verzekerd, wel zo belangrijk.

Dekkingen

Een taxi dient altijd te beschikken over een WA- verzekering. Aanvullende is het mogelijk om een verzekering voor diefstal of aanrijding bij te sluiten. De premie is onder andere afhankelijk van de leeftijd bestuurder, maar ook het risicogebied. In de randstad is de kans op schade immers groter dan buiten de randstad.

Ook is het mogelijk om een ongevallenverzekering voor de inzittenden af te sluiten, en een rechtsbijstandsverzekering.
U kunt vrijblijvend een offerte opvragen via onderstaand contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 085-0870170.

Indien u meerdere taxi’s in gebruik heeft, kunnen wij een collectief contract aanbieden. Op deze manier profiteert u optimaal van de mogelijke kortingsregelingen.

Regulier of contractvervoer

Momenteel hebben wij de mogelijkheid om zowel regulier vervoer als contractvervoer te verzekeren. En dit tegen scherpe premies. Bent u in bezit van een TX-keurmerk? Dan zijn de mogelijkheden met betrekking tot het verzekeren nog ruimer. Een aantal verzekeraars bieden namelijk een premiekorting.

Vrijblijvend een offerte opvragen? Vul in dit geval onderstaand contactformulier in. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een offerte te verstrekken. Wij vragen bij verschillende verzekeraars een offerte aan, en selecteren het beste product, passende bij uw situatie.

Taxi verzekeren: Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan middels onderstaand contactformulier. U ontvangt binnen 24 uur bericht.
U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen; telefoonnummer 085-0870170.

 

 

 

 

9 + 10 =

poliswaker.nl