Touringcar verzekeren? Wij helpen u graag verder.

Zoekt u ook naar een mogelijkheid om uw touringcar te verzekeren? Het is belangrijk om te weten waarvoor de autobus gebruikt gaat worden. Uw touringcar verzekeren? Wij helpen u graag. 

Wordt de bus gebruikt om personen te vervoeren? Of is deze omgebouwd tot camper? Dit zijn twee verschillende risico’s. Over het algemeen wordt een autobus om personen te vervoeren, vaker gebruikt dan een camper.

Touringcar verzekeren? Ook mogelijk in combinatie met personenvervoer

Wordt de autobus gebruikt voor het vervoer van personen? Dan is het ook belangrijk om rekening te houden met de inzittenden van de autobus. Bij schade kunt u aansprakelijk worden gesteld voor eventuele materiële en letselschades. Het is dan ook belangrijk om uw verzekering hier op af te stemmen. Wij informeren u hier graag over.

Camper

Uw autobus omgebouwd tot camper? Dan is het wellicht mogelijk om een verzekering af te sluiten op basis van ons campertarief. Dit campertarief is gebaseerd op een maximaal kilometrage per jaar. Afhankelijk van verzekeraar, verschilt dit van 5000- tot 12000 kilometer per jaar. Aangezien de autobus maar beperkt gebruikt gaat worden, is het risico op schade lager, waardoor er een voordeliger tarief kan worden toegepast.

Oldtimer

Uw autobus aanmerken als oldtimer? Geen enkel probleem bij Poliswaker.nl.
Wij bieden oldtimerverzekeringen aan voor autobussen. Middels onderstaand contactformulier kunt u vrijblijvend een offerte opvragen.

Bijzonder gebruik

Wordt u autobus gebruikt voor bijvoorbeeld trouwvervoer? Of evenementen? Dat noemt de verzekeraar bijzonder gebruik. Ook hier hebben wij mogelijkheden voor. Wij trachten deze risico’s onder te brengen bij een reguliere verzekeraar. Indien het risico dit niet toelaat, hebben wij mogelijkheden via verzekeraar de Vereende. U kunt meer informatie vinden op de website van de Vereende.

Vrijblijvende offerte om uw touringcar te verzekeren?

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw autobus? Als u onderstaand formulier invult, krijgt u normaliter binnen 48 uur een offerte. Vriendelijk verzoeken wij u duidelijk het gebruik van de autobus te specificeren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier, of bel ons op 085-0870 170.

 

 

7 + 13 =

poliswaker.nl