Uw Trabant verzekeren?

U bent verplicht om uw Trabant minimaal WA- te verzekeren, tenzij u de Trabant heeft geschorst. Met de Trabantverzekering van Poliswaker.nl kunt u zich al verzekeren vanaf 29,50 euro per jaar. Dit op basis van een kilometrage van maximaal 2500 kilometer per jaar en hobbymatig gebruik.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om Trabanten te verzekeren welke worden gebruikt voor de verhuur.

Hobbymatig gebruik

Gebruikt u de Trabant alleen hobbymatig? En rijdt u maximaal 2500 kilometer per jaar? Dan komt u in aanmerking voor een oldtimerverzekering. Een oldtimerverzekering is gebaseerd op minimaal gebruik, waardoor het risico voor de verzekeraar ook minimaal is. Dit resulteert in een lage premie.

Omdat wij bemiddelen voor meerdere verzekeraars, kunnen wij de beste optie voor u selecteren. Als gevolg; het beste product dat bij u past. Ook voor hobbymatig gebruik.

Dekking

U dient u Trabant minimaal WA verzekerd te hebben. Ook is er een mogelijkheid om uw Trabant aanvullend te verzekeren. Denk hierbij aan een diefstaldekking. Of brand. Vooral als u een oldtimerverzameling heeft, kan deze dekking wenselijk zijn. Ook kunt u aanvullend een verzekering voor de opzittende van het voertuig afsluiten.

Trabant verzekeren inclusief dekking verhuur

Heeft u Trabanten in de verhuur? Wij bieden de Trabant-verhuurverzekering aan. Op deze manier bent u ook verzekerd voor schades tijdens verhuur van het verzekerde object. Deze dekking is niet standaard meeverzekerd op een reguliere oldtimerverzekering. Ook hebben wij mogelijkheden om de inzittende van een Trabant te verzekeren, ook tijdens verhuur.

Er geldt voor verzamelpolissen inclusief verhuur een eigen risico van 175 euro per gebeurtenis. Ook kunt u kiezen voor een hoger eigen risico, om op deze manier de premie te laten dalen. De premie is afhankelijk van onder ander uw regio.

Vrijblijvende offerte opvragen voor uw Trabant?

Vrijblijvend en kosteloos een offerte opvragen voor uw Trabant? Vul in dit geval onderstaand formulier in. Indien er sprake is van meerdere Trabanten, kunt u tevens contact opnemen middels telefoonnummer 085-0870170.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 + 3 =

poliswaker.nl