Een passende verzekering voor uw uitzendbureau?

Voertuigen uitzendbureau verzekeren? Voor een uitzendbureau is een reguliere autoverzekering vaak niet voldoende. Uitzendbureau’s zijn meestal uitgesloten van de dekking op basis van een reguliere autoverzekering. Om deze reden adviseren wij u altijd een passend product te sluiten voor het risico.

Passend product

Verzekeraars hebben speciale producten voor uitzendbureau’s. Afhankelijk van het risico, waaronder de omstandigheid of er wel of geen vaste bestuurders zijn, kunnen verzekeraar een offerte verstrekken.

Daarnaast is het relevant of de voertuigen alleen in Nederland worden gebruikt, of ook in het buitenland. Indien er ook in het buitenland zal worden gereden, is er ook sprake van buitenlands recht bij een eventuele schade.

Naast de verzekering voor het voertuig zelf, is het ook mogelijk om een rechtsbijstandsverzekering en/of schadeverzekering inzittenden mee te verzekeren.  De premie voor deze modules zijn op aanvraag, en kunnen wij indien gewenst meenemen in de offerte aanvraag.

Voertuigen uitzendbureau verzekeren?

Wilt u vrijblijvende een offerte ontvangen voor uw wagenpark? Vult u in dit geval onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

14 + 5 =

poliswaker.nl