VVE verzekeren? Een VVE- verzekering is maatwerk. Wij adviseren het juiste product in uw situatie. Tegen de scherpste premie, en de beste voorwaarden.

Schade aan een gebouw kan verschillende oorzaken hebben. Het is belangrijk om een goede verzekeringsdekking af te sluiten, zodat u niet voor nare verassingen komen te staan bij schade.

Met ons VVE pakket bent u verzekerd van goede voorwaarden, in combinatie met een scherpe premie.

Gebouwenverzekering

Het bezit, namelijk het gebouw zelf, dient ten alle tijden verzekerd te zijn. U wilt uw kostbare bezit verzekeren bij brand, waterschade, inbraak, vandalisme, en dit soort gebeurtenissen. De premie is afhankelijk van het gebouw en de locatie. Deze factoren hebben namelijk invloed op het risico. Een ouder pand met houten verdiepingsvloeren kent namelijk een hoger brandgevaar. Dit zal worden doorgerekend in de premie.

U verzekerd het pand tegen de herbouwwaarde. Deze kunt u bepalen middels een recent taxatierapport. U kunt tijdens de offerte aanvraag ook een herbouwwaarde schatten. Op deze manier kunnen wij alvast een premie afgeven.

Optioneel is een milieuschade- en/of glasverzekering bij te sluiten.

Aansprakelijkheid

Naast het gebouw zelf, kan er ook aansprakelijkheid ontstaan uit een gebeurtenis. Stel er waait een dakpan van het dak, en veroorzaakt schade. De VVE is dan aansprakelijk voor deze schade. De schade kan oplopen tot gigantische bedragen, zeker als er sprake is van letselschade.

Om deze reden kunt u een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten voor het gebouw. De aansprakelijkheidsverzekering neemt schades in behandeling als u aansprakelijk gesteld wordt.

VVE verzekeren; Vrijblijvende offerte aanvragen?

Vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan 085-0870170. Wij nemen telefonisch de offerte aanvraag met u door, en kunnen vaak direct een premie afgeven. Op deze manier weet u snel waar u aan toe bent. Wel zo makkelijk!

U kunt ook contact met ons opnemen via de contactpagina. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

poliswaker.nl